Norge- taking a post in Swedish

Jag satte  mig ju i MIN NYA BIL och åkte 8 timmar hit till Surf City och Tönsberg. Jag vart lite nervös när GPS’en plötsligt sa åt mig att jag skulle åka färja men det var bara att haka på. Fick jag chilla lite i solen på deck också grymt! 

Så, jag kom fram till tävlings-siten som är en liten glänta med perfekt storlek för ett 2.0 system! Träffade Trudi och åkte hem till hennes föräldrar (ute på landet, på riktigt, det är kossor utanför fönstret) och sov. Vi bestämde oss för att gå upp jätteeee tidigt för att få så mycket åkning in som möjligt så Trudi ställde klockan på 7. Klockan 7 så vaknade vi och jag mumlade ett “öööhh, väck mig klockan 8 så åker vi”.
Sen vaknade jag klockan halv 9 och då vart det Trudi som fick ur sig “jag kunde ha gått upp förut men inte nu”.. Vi lyckades komma upp ur sängen tillslut och sen bar det iväg för att tävla. Tävlingen gick bra och jag vann mitt kval! Finalerna går imorgon och då det inte var så många tjejer med så gick alla vidare. Trudi och jag körde en switch spin tävling och hon landade sin sw ts 3 med blind landning på första kicker-hitten medan jag satte min sw hs 5’a så det blev rätt jämt!

Efter att vi hade åkt klart så hängde jag och Trudi ut på en SUP-bräda och kollade på killarna i solen. Grymt skön dag och när vi senare tog en glass på hamn-bryggan inne i byn så visade termometern 34 grader i solen.

Vi höll på att sjunka, ramla i och välta under hela tiden så vi kunde inte sluta skratta… Och så försökte vi filma lite med min GoPro under killarnas åk. Fast materialet är kanske inget som kommer sändas på sporten inom en snar framtid.. Bättre lycka imorgon!

Som dom pensionärer vi är så åkte vi sen hem och åt fiskbullar med potatis och ska sova tidigt medan resten av gänget ska ut och festa. Men, det är en dag imorgon också och framförallt en lördags-kväll!

Surf City!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *