woowww

Jag blev upphämtad med en egen chaufför som stod med en skylt med mitt namn på precis när jag gick ut genom tullarna. Detta är den längsta resa jag gjort med 4 olika plan och en total restid på 25 h och 15 minuter. Men NU ÄR JAG FRAMME! (:

Galet fint hotell med killar som bar upp min boardbag till rummet, spa, nattklubb, salonger i marmor och ett shoppingcenter. Helt crazy faktiskt och jag är inte lite Jet-Lag nu (klockan är nästan 2 på morgonen när jag skriver detta) och förbannat sugen på frukost! Men vi ska upp om typ 5 timmar för att köra teståk och sedan är det kval imorgon också. Så snart frukost!

Resan gick förvånansvärt bra, ett stort tack till Xtravel för hjälpen med biljetterna. Först till köpenhamn, vidare till Bangkok, Kuala Lumpur och till sist Kuching. Det enda som var lite sketchy (var såklart enda biljetten jag hade bokat åt mig själv) var när jag skulle mellan Kuala Lumpur och Kuching då jag var tvungen att gå igenom passkontrollen, hämta min väska, byta flygplats, checka in på nytt och gå igenom alla kontroller på 2 timmar. Taxichaufförerna skrattade ganska mycket åt mig när jag kom springandes med min boardbag bakom mig i full galopp men jag hittade en jättetrevlig driver som lade plattan i mattan så allt gick bra. Det är ju vänstertrafik här  förresten! I love Air Asia Already

Nu kanske jag ska försöka sova så att jag inte somnar på startbryggan imorgon. Har ju inga Red Bull med mig heller! Typisk men godnatt (:


One Reply to “woowww”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *