Inlägg lånat från wakekommittéen

“Delrapport 2 från båt-EM i Ukraina…!

Dagen har inneburit både glada och dåliga nyheter för team Sweden. Den största skrällen var tyvärr att vår fyrfaldiga EM-mästarinna Caroline Djupsjö dessvärre körde ur sig i sin LCQ och missar finalen i open ladies wakeboard på söndag. Carro satte en grym första repa men gick dessvärre ner två gånger i början av andrarepan.

Imorse körde även Jeremia Hoppe L

CQ i wakeboard junior men och vann sitt heat med ett briljant åk som avslutades med tävlingens största greppade late backside 180. Nu väntar semifinal vid lunchtid imorgon lördag!

Både Jeremia och Oskar Gejler körde idag LCQ i junior men wakeskate och åkte grymt! Oskar vann heatet med pop shuv, fs shuv, 3 shuv, fs bigspin, ts shuv, re-entry shuv, wake 2 wake och hs fs 180 wake to wake. Jeremia kom 2:a med pop shuv, bs bigspin, wake 2 wake och var nära på en bs 180 wake 2 wake på slutet av repan! Oskar är nu klar för final imorgon eftermiddag!

Imorgon väntar alltså semifinal i junior men wakeboard för Jeremia, final i junior men wakeskate för Oskar, final för Joakim Eklund och Patrik Gewertz i open men wakeskate och final i open ladies wakeskate för Michaela de Waern! Uppdatering kommer imorgon, håll tummarna för svenskarna!”

För att kommentera mer, själklart är jag lite besviken på att inte gå vidare men samtidigt vet jag att jag kan så mycket mer och någon gång så är det väl okej att krasha ur sig. Jag är ju trots allt bara en människa. Sen säger jag väl som min syster sa: “Många OS-atleter har ju missat finaler/medaljer med en hårsmån så egentligen är hon ju bara rätt trendig”.
Jag fortsätter att heja på resten av teamet med ett par dagars semester på stranden och håller er uppdaterade! (:

Peace!
Carro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *