SM -Recap

Vilket SM! När jag är hemma så lite som jag är i Sverige så är det lätt att bara komma ihåg kalla och mörka oktoberdagar eller regniga midsommaraftnar men den här helgen har Sverige verkligen visat sig från sin bästa sida. Strålande sol, spegelblankt vatten och lätt över 20 grader. (Även fast jag klagade på att det är kallt). Tullbodens vattensportsklubb har verkligen arrangerat ett av de trevligaste SM jag varit på. Kul att se så mycket ladd i Boys och Girls klasserna (får mig att känna mig gammal igen) och jag hoppas att det kommer fortsätta att köras hårt. Grattis till Eira och Harald, de nya SM-mästarna! Och grattis Jeremia som tog hem sitt första SM-guld i Open men. Det är jag och Jeremia som kommer representera Sverige i EM om ett par veckor.

På tjejsidan det här året lyckades jag kamma hem guldet följ av Elin Ferm på en andra plats. Kul att se hur grymt hon kör nuförtiden då sist jag såg henne åka var för flera år sedan och nu laddar hon på backrolls som bara den! Göteborgs båt-tjej number one slutade med bronset efter ett cleant åk.

 Härligt häng på bryggan med räkmackor och hallonsoda

På wakeskate så dominerade Michan såklart på tjejsidan och Oskar Gejler på herrsidan. Jag blir lika imponerad varje gång Michan kör! Det finns få tjejer som har en så skön stil som hon. Jag ställde också upp i Wakeskate SM och blev rejält förvånad av att hamna på en andra plats. Bra är väl det kanske eftersom att jag tydligen ska representera Sverige på Wakeskate EM i Kiev! Ska bli intressant att se hur det går.

Bästa peppet går till Kicki för att ha varit så sjukt härlig hela helgen! Både i båten och på det mysiga Caféet Surfers inn i Smögen där vi firade lördags natten. Vi vart glatt överaskade när vi såg Jeremias gamla wakeboard uppspikad på väggen därinne. Det var ett sånt trevligt place så jag tog en hel del bilder på den surfiga inredningen.

image

image

image

image

Ni hittar fler bilder från eventet på Tullbodens Facebook sida här: Länk

Avslutningsvis ett stort tack till Tullbodens Vattensportsklubb, alla domare och åkare för ett härligt event!

/Carro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *