England med Team Froggy!

På Söndag bär det av till London med team Froggy för lite cable shredd! Riktigt grymt att när jag hör av mig för att jag behöver nya bindningar så diskuterar vi lite om vad jag ska åka på till nästa år lägger på med att jag ska kolla runt lite. 2 sekunder senare blir jag uppringd och frågad om jag vill följa med till London helt free of charge. Jag gillar mitt liv! (Och min brädbutik!) Ska bli sååå kul att åka lite igen då jag inte har stått på brädan på nästan en hel vecka nu… 

Bild från World Cup i Kina

3 Replies to “England med Team Froggy!”

  1. SV: Jag älskar USA, men det finns vissa saker som gör att jag inte vill lämna Sverige. För att jag vill ha kontroll över vad som händer här hemma i Sverige!. Annars är ett av dem bästa resorna jag upplevt, varit till USA 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *